Rješenja Elte Group u svijetu

Odabrane implementacije u europskim metropolama

IMPLEMENTACIJA
VILNIUS
IMPLEMENTACIJA
VARŠAVA
IMPLEMENTACIJA
SOFIJA
IMPLEMENTACIJA
LJUBLJANA
ODABERITE GRAD
Kliknite naziv grada
da biste vidjeli pojedinosti implementacije
IMPLEMENTACIJA
VILNIUS | LITVA
BROJ STANOVNIKA
545 280
POVRŠINA GRADA
401 KM²

Najveći grad po površini u baltičkim zemljama. U vezi s izmjenama i dopunama litvanskog zakona o prikupljanju otpada i njegovom upravljanju, Vilnius je objavio natječaj za prikupljanje otpada u gradu. Jedan od zahtjeva naručitelja bila je upotreba GPS sustava za praćenje vozila, RFID identifikacijskog sustava kontejnera zajedno sa sustavom vaganja otpada u vozilima tvrtke koja pruža usluge prikupljanja otpada. Ovu vrstu tehničkih rješenja je tvrtka Elte GPS implementirana u najvećem komunalnom poduzeću u Litvi – Ecoservice – koje je pobijedilo u gore navedenom natječajnom postupku.

Komunalna poduzeća
Ecoservice
IMPLEMENTACIJA
VARŠAVA | POLJSKA
BROJ STANOVNIKA
1 764 615
POVRŠINA GRADA
517,24 KM²

Varšava - najveći grad u Poljskoj. Po broju stanovnika zauzima 10. mjesto među europskim glavnim gradovima. U Varšavi, 2014 godine smo implementirali naše sustave za praćenje vozila, RFID identifikacijske sustave kontejnera i vaganje otpada na vozilima kao što su: Remondis, SUEZ. Opseg provedenih implementacija proizašao je iz zahtjeva za prikupljanje otpada u Varšavi.

Komunalna poduzeća
Remondis
SUEZ
IMPLEMENTACIJA
SOFIJA | BUGARSKA
BROJ STANOVNIKA
1 290 502
POVRŠINA GRADA
1038,8 KM²

Sofija - najveći grad Bugarske, smještena u zapadnom dijelu ove zemlje. Kao dio većeg EU projekta, SPTO je od naše tvrtke naručio provedbu pilot projekta, što je uključivalo opremanje vozila RFID identifikacijskim sustavima i sustavima za vaganje. Uz to, Elte GPS je u sklopu ugovora izradio i prilagodio kućišta na vozilima za montažu gore navedenih sustava.

IMPLEMENTACIJA
LJUBLJANA | SLOVENIJA
BROJ STANOVNIKA
249 700
POVRŠINA GRADA
275 KM²

Ljubljana - najveći grad Slovenije. U sklopu natječaja koji je raspisala Snaga d.o.o. isporučen je sustav za upravljanje vozilima i proces prikupljanja otpada u Ljubljani. Vozila su opremljena GPS lokatorima, senzorima za rad podiznih uređaja, čitačima koji bilježe radno vrijeme djelatnika i panelima statusa za prijavljivanje nepravilnosti tijekom procesa prikupljanja otpada.

Komunalna poduzeća
Snaga d.o.o.

Naši klijenti

Iskustvo kvalitete i pouzdanosti rješenja Elte Group-a dokazuju njezini klijenti, među kojima su poduzeća iz raznih industrija - komunalne i vodovodne usluge, prijevoz, usluge upravljanja, vozni parkovi, javni prijevoz, željeznice. U nastavku predstavljamo njih nekoliko.