Profil Elte GROUP

Inovacije i kvalitetna rješenja

Elte Group je iskusan proizvođač i realizator IT sustava za poduzeća iz različitih industrija i jedinice lokalne samouprave.

Naša ponuda uključuje opsežne sustave koji objedinjavaju najsuvremenije tehnološke i IT koncepte koji podržavaju i nadziru procese pružanja usluga te optimiziraju korištenje resursa. Poboljšavaju logistiku prometa i komunikacija. Sve ove aktivnosti dovode do nižih troškova, poboljšanja kvalitete usluga i povećanja zadovoljstva kupaca.

Sustavi se temelje na vlasničkim, tehničkim i informatičkim inovacijama. Kao proizvođač sastavnica, softvera i uređaja, jamčimo vam fleksibilnu prilagodbu rješenja individualnim potrebama, pružajući mogućnost njihovog proširenja i kontinuirane nadogradnje.

U proizvodnji upotrebljavamo najkvalitetnije sastavnice, stoga elementi naših rješenja imaju odgovarajuće certifikate i pozitivne ocjene o njihovoj učinkovitosti koje izdaju institucije ovlaštene u ovom području.

Osim visoke kvalitete samih proizvoda, pružamo i profesionalni jamstveni i poslije-jamstveni servis. Učinkovitost naših sustava i profesionalna razina usluge koju pruža naša tvrtka potvrđeni su brojnim referencama i certifikatima.

Elte GPS Elte Smart Elte GPS GmbH Elte GPS Logistic Sienna APP

Reference